Kom igång med Instagram

Instagram är en av alla sociala medier som många hänger på. Det är stort fokus på bilder så väl som Instagram-storys. Det är inte så svårt att komma igång med det. Ladda ner appen, starta ett konto och börja följa en massa personer. Sedan så ber du dem följa dig. Det är viktigt att du har bra bilder och att du uppdaterar ofta så att dina följare vill fortsätta följa dig. 

11 Sep 2019

Stick ut ur mängden

Aldrig har det varit så lätt att publicera sig själv. Med hjälp av internet och sociala medier kan vem som helst nå ut med vad den vill. Problemet är förstås att när alla kan publiceras så blir det mycket svårare att synas i mängden och det är denna problematik som vi kommer att fokusera detta blogginnehåll på. Det finns en massa knep man kan ta till för att synas i sociala medier, men arbetet för att synas blir allt med specifikt och komplicerat. Det finns en jättebra bok i ämnet kallad Mediababe, skriven av journalisten Jacqueline Kothbauer, och det var den boken som inspirerade mig att starta denna blogg. Vare sig boken eller Kothbauer har dock något med min blogg att göra.

Jag välkomnar alla att ta del av det jag postar här och tycker att det vore väldigt roligt om vi kunde kommunicera lite med varandra via kommentarsfältet.