Marknadsföra sig via Facebook

Idag är det inte ovanligt att företag använder sig av sociala medier för att göra reklam eller för att marknadsföra sig. Många väljer att göra det via Facebook, då detta är något som har många användare. Men hur gör man? Det finns så klart många sätt att göra det på, ett par tips får du via klippet. Det är inte fel att synas på nätet bara man gör det på rätt sätt!

15 Jun 2018

Stick ut ur mängden

Aldrig har det varit så lätt att publicera sig själv. Med hjälp av internet och sociala medier kan vem som helst nå ut med vad den vill. Problemet är förstås att när alla kan publiceras så blir det mycket svårare att synas i mängden och det är denna problematik som vi kommer att fokusera detta blogginnehåll på. Det finns en massa knep man kan ta till för att synas i sociala medier, men arbetet för att synas blir allt med specifikt och komplicerat. Det finns en jättebra bok i ämnet kallad Mediababe, skriven av journalisten Jacqueline Kothbauer, och det var den boken som inspirerade mig att starta denna blogg. Vare sig boken eller Kothbauer har dock något med min blogg att göra.

Jag välkomnar alla att ta del av det jag postar här och tycker att det vore väldigt roligt om vi kunde kommunicera lite med varandra via kommentarsfältet.