Sociala medier är viktigt för företag

Vi är många som använder oss av olika sociala medier. Det är något som företag bör tänka på. Vill de nå ut till nya, potentiella kunder så är det just via dessa olika kanaler de ska gå. Det finns en massa bra knep på nätet hur du som företagare ska gå tillväga för att synas på dessa ställen. Det är rätt bra att fokusera på en av dem till att börja med. 

11 Nov 2019

Stick ut ur mängden

Aldrig har det varit så lätt att publicera sig själv. Med hjälp av internet och sociala medier kan vem som helst nå ut med vad den vill. Problemet är förstås att när alla kan publiceras så blir det mycket svårare att synas i mängden och det är denna problematik som vi kommer att fokusera detta blogginnehåll på. Det finns en massa knep man kan ta till för att synas i sociala medier, men arbetet för att synas blir allt med specifikt och komplicerat. Det finns en jättebra bok i ämnet kallad Mediababe, skriven av journalisten Jacqueline Kothbauer, och det var den boken som inspirerade mig att starta denna blogg. Vare sig boken eller Kothbauer har dock något med min blogg att göra.

Jag välkomnar alla att ta del av det jag postar här och tycker att det vore väldigt roligt om vi kunde kommunicera lite med varandra via kommentarsfältet.