Tips och tricks för egenföretagare - min erfarenhet

Hej kära läsare! 💫

Idag tänker jag dela med mig av några insikter från mitt äventyr som influencer och hur jag har lyckats driva min personliga verksamhet till den punkt den är idag. Att bygga ett varumärke som influencer handlar inte bara om att skapa inspirerande innehåll utan även om att förstå affärsaspekterna. En av mina hemligheter för att göra allt smidigare är att sälja fakturor, men det finns andra tips och tricks som underlättar.

Hitta din passion

Min resa som influencer började med min djupa passion för skönhet och makeup. Att dela min kärlek för dessa ämnen kändes snabbt som ett kall. Att följa din passion är nyckeln till att skapa autentiskt och engagerande innehåll.

Affärsaspekten

Bakom de vackra bilderna och inspirerande citaten finns en komplex värld av affärsbeslut. Sponsrade inlägg, samarbeten och affiliate-marknadsföring kräver djup kunskap i företagande. För mig har fakturaförsäljning varit en räddare i nöden. Det ger mig möjlighet att få betalt snabbt för mitt arbete, vilket låter mig fokusera på min verksamhet och nya möjligheter istället för att vänta på betalningar.

Fördelarna med fakturaförsäljning

Att sälja fakturor har förenklat mitt arbete som influencer. Det ger mig kontroll över min ekonomi och möjlighet att investera i min verksamhet. Det är som en smidig ekonomisk knuff framåt.

Så, vad tycker du? Är du redo att ta dig an ditt eget äventyr som influencer och effektivisera din ekonomi? Låt oss tillsammans skapa framgångsrika och lönsamma varumärken med passion och skicklighet! 💼✨

30 Sep 2023

Stick ut ur mängden

Aldrig har det varit så lätt att publicera sig själv. Med hjälp av internet och sociala medier kan vem som helst nå ut med vad den vill. Problemet är förstås att när alla kan publiceras så blir det mycket svårare att synas i mängden och det är denna problematik som vi kommer att fokusera detta blogginnehåll på. Det finns en massa knep man kan ta till för att synas i sociala medier, men arbetet för att synas blir allt med specifikt och komplicerat. Det finns en jättebra bok i ämnet kallad Mediababe, skriven av journalisten Jacqueline Kothbauer, och det var den boken som inspirerade mig att starta denna blogg. Vare sig boken eller Kothbauer har dock något med min blogg att göra.

Jag välkomnar alla att ta del av det jag postar här och tycker att det vore väldigt roligt om vi kunde kommunicera lite med varandra via kommentarsfältet.